Ylämummo
Lokakuu 17, 2021, 08:51:50 *
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset:
 
  Etusivu   Ohjeet   Haku Kirjaudu Rekisteröidy  
EsittelyRekisteröityminenKirjautuminenProfiiliKirjoittaminenYksityisviestitHakeminen

SMF:ssä on kyse yhteisöistä ja kommunikaatiosta. On monia tapoja kommunikoida, kuten foorumeille kirjoittaminen, yksityisviestit, sähköposti, ICQ, AIM ja YIM. SMF:n on oma yksityisviestijärjestelmä, joka toimii yleensä rekisteröidyillä jäsenillä useimmilla foorumeilla, on joskus sopivampi tapa kuin edellä mainitut.

  1. Yksityisviestittäminen
    1. Kuvaus
    2. Viestien lukeminen
  2. Yksityisviestinäkymä
    1. Viestiin vastaaminen

Yksityisviestittäminen

Kuvaus

Vaikka sähköposti on hyvä tapa kommunikoida yksityisesti jäsenien kesken, sillä on monta miinuspuolta keskustelualueen käyttäjien näkökantilta: sinun on avattava erillinen ohjelma lähettääksesi tai vastaanottaaksesi viestejä, vastaanottajan täyy tehdä sama, lähettäjän viesti hukkuu muiden postien sekaan ja joskus voi kestää minuuteista tunteihin että posti saapuu perille.

Vaihtoehtona sähköpostille SMF tarjoaa nopeamman ja henkilökohtaisemman tavan viestiä. Yksityisviestit ovat heti perillä vastaanottajalla. Posti kulkee keskustelualueen kautta, joten kummankaan osapuolen ei tarvitse avata erillisiä ohjelmia tai poistua keskustelualueelta. Yksityisviestit tarjoavat myös turvallisemman tavan, koska kummankaan osapuolen sähköpostiosoite ei paljastu näin haluttaessa. Yksityisviesteissä näkyy vain lähettäjän ja vastaanottajan tunnukset.

Jos vastaanottaja ei ole paikalla, hänen yksityisviestinsä odottavat hänen saapumistaan keskustelualueelle hänen postilaatikossaan kunnes hän saapuu ja lukee ne. SMF yksityisviestit on foorumin oma ja erittäin turvallinen viestintäväline.

Viestien lukeminen

Lukeaksesi viestejäsi, sinun pitää kirjautua sisään, jonka jälkeen seuraat linkkiä jossa lukee tyyliin 'Hei, [tunnus], sinulla on x viestiä, joista x on uusia'.

Yksityisviestinäkymä

Yksityisviestinäkymä toimii samaan tyyliin kuin viestilistaus. Vaikka näytämme tässä vain saapuneiden viestien näkymän, lähetettyjen näkymä on samankaltainen:

+  keskustelualueen nimi
|- +  Yksityisviestit
| |- +  Saapuneet
Viestit
Uusi viesti

Saapuneet
Lähetetyt

  Päiväys  Otsikko Lähettäjä
Viestin päiväys Viestin otsikko Toinen jäsen
Sivuja: [1]
 Viestiin vastaaminen

On monta tapaa aloittaa yksityisviestin lähettäminen, mutta ne kaikki edellyttävät että olet sisäänkirjautunut.

EsittelyRekisteröityminenKirjautuminenProfiiliKirjoittaminenYksityisviestitHakeminen
MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Validi XHTML 1.0! Validi CSS!